توجه!
میز غذا منتقل شده است به آدرس جدید. برای خواندن این مطلب و شرکت در بحثها روی این لینک کلیک کنید:
«کباب ترکی – کباب ترکی بهروز»
برای دیدن بقیه مطالب مراجعه کنید به http://www.mizeghaza.com
اولش که می خواستم این مطلب رو بنویسم رفتم یه کم مطالعه کنم ( مثل رامین ). به این نتیجه رسیدم که این غذا رو هر جا به یه اسمی می شناسند.
این غذا یه غذای ترکی هست ، و از ترکیه به تمام دنیا رفته . اسم اصلیشم دونر کباب است . دونر به ترکی یعنی چرخان ، چرخنده.
و توی ایران معروف شده به کباب ترکی. ولی از طرفی توی کشورهای عربی مثل لبنان ، عراق معروفه به شاورما. البته شاورما رو بیشتر با یه نون که از خمیر نازک درست شده سرو می کنند.
ولی همه این ها رو گفتم تا یه جای خوب برای کباب ترکی خوردن معرفی کنم. خیلی جا ها کباب ترکی دارند. توی خیابون ستارخان هم که فراونه. خیلی های معتقدند که کباب ترکی نشاط خیلی خوبه و برای خودش اسم در کرده ولی به نظر من مفت نمی ارزه. چون که تازگیها خیلی کیفیتش افت کرده. به نظر من کباب ترکی های بهروز خوب هستند.
اینجا چند تا مغازه کباب ترکی فروشی کنار هم هستند( کباب ترکی بهروز – پدر خوانده – تک). بهتره قبل از اینکه غذا خودتونو سفارش بدید اول یه کم تست کنید!!!
بله شما می تونید غذا رو تست کنید. از جلوی هر کدوم از این مغازه ها که رد بشید به شما کباب ترکی تعارف میشه و شما با خوردن اونها می تونید تصمیم بگیرید که از کدوم مغازه سفارش غذاتونو بدید.
بعضی ها یه کم تند و بعضی هم یه کم آب دار درست می کنن. این دیگه بستگی به ذائقه شما داره .
اینجا سیب زمینی های خوبی هم داره ، نکته ای که توی سیب زمینی هاشون هست اینه که سیب زمینی رو با یه ادویه خاصی سرخ می کنند. که یه طعمی بین پودر سیر و آویشن میده.
سالاد هاشم خیلی ردیفه:
برای جای پارک هم نگران نباشید جا هست. و غذا های دیگه هم داردن مثل همبرگر، پیتزا و …..
آدرس :
خیابان ملاصدرا – خیابان شیراز – سمت چپ خیابان دانشور
یا میشه از ملاصدرا – شیخ بهایی هم وارد خیابان دانشور شد . درست دور میدون شیخ بهایی سمت راست یه خیابون ورود ممنوع هست اون دانشوره.
برای اطلاعات بیشتر این لینک ها رو نگاه کنید:
سلام. ممنون از اطلاعاتی که دادید. راستش یه دونه هم توی میدون هفت تیره. هر وقت که از اونجا رد می شدم، بوش می اومد (منظورم «بویش» است نه «جورج بوش» !!!) دلم می خواست . آخه همیشه که از اونجا می گذشتم، گرسنه بودم. یه بار با همسرم تصمیم گرفتیم بخوریم، پرسیدیم، گفت گوشت گاوه. منم چون برام بد بود، نخوردم !
می دونم توی خونه نمی شه این یکی رو درست کرد. فقط می خوام بدونم گوشتهارو چه جوری به سیخ می کشند و روی هم تلنبار می کنند که اونجوری گرد می شه !
علیرضا :
این مطلب رو از سایت http://gourmand.blogfa.com/cat-1.aspx میگم.
دنر كباب خانگي (كباب تركي )
مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله 250 گرم
پياز 3عدد
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل
طرز تهيه:
گوشت را در جهت الياف گوشت برش ميدهيم ( اين نكته خيلي اهميت دارد اگر گوشت در جهت الياف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها بايد خيلي نازك باشد و به اندازه يك چوب كبريت برش داده شو د .آب دو عددد از پياز ها را مي گيريم و گوشت را داخل آب پياز و روغن مايع و كمي فلفل مي خوابانيم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشيد كه نمك گوشت قرمز بايد در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت ميشه )بعد پياز سوم را خلال نازك ميكنيم و در مقدار خيلي كمي روغن تفت مي دهيم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نيست ) بعد حرارت را بالا ميبريم و گوشت را 3 دقيقه با حرارت با لا تفت ميدهيم ( دقت كنيد كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب ميندازه و جمع ميشه ) بعد از ماهيتابه خارج ميكنيم و با پياز تفت داده شده و ساير مخلفات لاي نان باگت ميريزيم .
همين كاررا هم با گوشت مرغ ميتوانيد انجام دهيد با اين تفاوت كه نمك گوشت سفيد رو هميشه اول كار اضافه ميكنيم .
راستی ، سس سالاد ، آبی رنگه یا توی عکس اینطوری افتاده ؟
(ببخشید این همه حرف زدم !!! )
علیرضا:
سس مایونزش خیلی خوشمزه است ولی رنگش آبی نیست .
مشکل عکسه.
خوب تبلیغ کردی حتما آشناست دیگه, آفرین در ضمن نظر شما برای انتخاب بهترین ها ملاک نیست
علیرضا :
قبول نیست تو دیدی!
در مورد قسمت دوم صحب شما حرفتون درست من فقط نظرم و میگم و بقیه هم میان نظرشونو میگن.
چون غذا یه چیز سلیقه ای و ذائقه ای نمیشه نظر قطعی داد و باید به نظر اکثریت توجه کرد.
و رستوران ها کیفیتشون در طول زمان تغییر می کنه
بهروز از وقتی مدیریتش عوض شد و بزرگ شد افت شدیدی کرد. مخصوصاً از نظر نظافت.
3-4 سال پیش که همه براش صف می بستن یکی از بهترین همبرگرهای تهران رو داشت ولی الآن اصلاً.
کباب ترکیش ولی هنوزم خوبه! مخصوصاً اون قارچ های خیلی بزرگ رو که توش می ذاره خیلی دوست دارم!
آقا اينجا تبريز يکي دو تا هست ولي اونقدر دنبه و چربي ميزنن که آدم حالش خراب ميشه. تازه ميان يه رديف لايه گوشت ميگذارن و بعد روش گوشت آشغال چرخ کرده که يک عالمه دنبه چرخ شده توش هست ميگذارن رو اون و دوباره يک لايه گوشت و الي آخر. حتي يه ترکيه اي هم اينجا وسط شهر ازينا ميزنه ولي اونم همينجوري کار ميکنه و اه اه اه…
ممنون. لطف کردید دستورش رو گذاشتید.
دوست عزیز کلا دو جور کباب ترکی داریم ترکیه ای و نخجوانی
ترکیه ای همونه که شما گفتین و پر دنبه است و البته مشتریهای زیادیم داره البته منم خوشم نمیاد نمونه اش تو تبریز آبرسانه دومی که نخجوانی باشه دنبه نداره . خ ولی عصر از اینا زیاده (البته ولی عصر تبریز!!)
اصل Doner رو باید توی خود ترکیه خورد!
اونوقت دیگه این کباب ترکی ها رو نگاه هم نمی کنین! کباب ترکی هایی که درست می کنن 10 برابر این اندازه شونه (تقریباً اندازه خود گاو!)
اون جا با پلو هم میخورن! ولی بیشتر با ساندویچ هست.
ممنون از معرفیت
اما یه چیزی رو باید اضافه کنم که به کباب ترکی تو کشور های عربی، من خودم تو عراق و عربستان و دبی دیدم، می گن گَس ( ghas).
نگی اونا گ ندارن پس دروغ می گه ، نه، اونا تلفظ می کنن و من عامیانه رو گفتم.
یه جورایی یه چیزی بین غ و گ باید بگی. که موقع نوشتن با غ می نویسن.
یه کباب ترکی فوق العاده دیگه هم هست به اسم علی بابا. تو تهران، شهرری، دولت آباد.
به هر کی بگی بهت نشون می ده. واقعا کارش بیسته
دوستان ! لطفا یک سری هم به زیتون توی اریاشهر جلوتر از فلکه اول بزنید . صف رو ببینید خودتون می فهمید ! چه ظهر چه شب ! چه وسط هفته چه آخر هفته !
علیرضا :
چشم حتما»
من شيرازم و چندتا دوست تهران دارم هروقت ميام تهران با هم ميريم بيرون اگه شام بخوايم بيرون بريم حتما ميريم اينجا ، به نظر من حرف نداره !! خيلي خوبه كبابش . (:
اول سلام
خسته نباشيد از اين همه اطلاعاتي كه ميديد
خيلي واسم جالب بود كه تو يك سايتي اين تبليغ جالب و گذاشتيد
مرسي ما كه همش كار مي كنيم و وقت غذا درست كردن نداريم خيلي خوبه كه حداقل يه رستوراني بريم كه غذاش خوب باشه وگرنه بايد هي بريم و امتحان كنيم تا يه جا اتفاقي خوب شه
علیرضا :
از لطف شما متشکریم.
ولی به خدا ما تبلیغ جایی رو نمی کنیم. و از جایی پول نمی گیریم تا معرفیشون بکنیم.
ما فقط تجربه های خودمونو بیان می کینم و حتی از خیلی جا هم که به نظر ما بد بوده ، گفتیم که بد هستند.
اگه شما هم جای خوبی رو می شناسید به ما معرفی کنید تا اونو تو سایتمون معرفی کنیم
بله!
دونر کباب یه غذای واقعاً لذیذه، ولی واقعاً از نظر سلامتی مشکل داره!!
اصلاً راجع به اون آشغالایی که با گوشت چرخ کرده و … درست می کنن صحبت نمی کنم، بلکه همین بهترین و با کیفیت تریناش هم وقتی که از روی سیخ میاد پایین و توی اون مقدار روغن آغشته و تفت داده میشه و اکثراً -با ذائقه ترکی- برای لذیذ تر شدن همراه روغن لای نون ریخته میشه …
کباب ترکی از این نظر غیر قابل مقایسه با کباب ایرانیه، که این روزا متأسفانه خیلی ها دیگه اصلاً بعنوان یکی از گزینه های غذای بیرون بهش فکر نمی کنن، چون الآن میشه به بودجه کباب ابرونی برای 2 نفر، 5-6 نفر دونر بخورن و عذاب وجدان نگیرن!!
واقعاً بی کفایتی مدیران ما حدو مرزی نداره و حتی بعد از مسائل کلان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، اثرات اون رو توی مسئله ای به این سادگی (البته ظاهراً!) میشه دید. گفتم به ظاهر، چون بعد از مسئله خوردن، می رسیم به بعد فرهنگی و …
بماند
کمی چربی و کالریش بالاست ولی خوشمزه است.
سلام
آقا عجب بلاگ خوشمزه ای
من دیشب این بهروز رو رفتم ولی کباب ترکی نداشت که؟؟
به اجبار رفتیم پدر خوانده . اونم خوب بود البته.
فکر کنم بهروز تعمیرات داره و کباب ترکیش رو جمع کرده فعلن
کباب ترکی فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط فقط نشاط
کباب فقط کباب بناب و بس هر کی دوست داره یک بار امتحان کنه سجاد
من تا حالا بدتر از کباب ترکی نشاط ندیدم.
ضمنا اون دوستمون که گفته کباب ترکی را فقط باید در ترکیه میل کرد بگم که بعضی از دونر کبابهای ما بسیار بهتر و ارزونتر از ترکیه هست.
من با نظر احسان موافقم كباب تركى فقط و فقط على بابا واقعا حرف نداره از همه جاى تهرون ميان كه فقط كبابشو بخورندزشما هم برين امتحان كنيد
به قول عليرضا اصلا تبليغ نيست فقط من نظرم اينه
چرا سس اون سالاده آبيه؟!!!!!!
خیلی قشنگ بود .
——–
http://www.SorenPhoto.com
اولین و بهترین وب سایت عکس ایرانیان
از کباب ترکی «امیر» غافل نشید بسیار لذیذ !
آدرس : خ قنبرزاده ( خیابانی که مصلی توشه به عبارتی خ موازی نیلوفر ) – نبش کوچه چهارم
بهترین کباب ترکی در ارومیه اول خیابان استادان
جنب قنادی بی بی است . یک مغازه کوچک ولی بسیار با کیفیت.
خیلی دوست دارم اگر مشهد اومدی یه سر به کباب ترکی قبیله 2000 بزنی چون رودست نداره
آدرس : مشهد،بلوار سجاد،بهار 9،بنفشه 6،کباب ترکی قبیله 2000
سلام دوستان . خوبين . من و چند تا از رفقا حدود يكسالي هست كه بهروز رو پاتوق شب جمعه هامون كرديم . كيفيت غذا و برخورد متصدي هاش خيلي خوبه و هيچ وقتم از اون كاسته نشده . پيشنهاد مي كنم اونايي كه نرفتن يكبار امتحان بكنن . در مقايسه با دونرهاي ستارخان و توحيد بهروز يه چيز ديگه اي هست .
اگه نگران جاي پارك هستيد بهتر ساعت 30/23 تا 24 رو انتخاب كنين چون نسبتا خلوته .
براي دور هم نشيني هم پارك سئول رو پيشنهاد مي كنم . اميدوارم بهتون خوش بگذره .
من اولین بار کباب ترکی را در قزوین خیابان خیام شمالی(میدان عدل) جنب گوشت عرشیا خوردم خیلی بد مزه بود از اون به بعد از کباب ترکی بدم اومده و من و همسرم دیگه هیچوقت کباب ترکی نخوردیم نمی دونید پر بود از چربی و دنبه اصلا» گوشت نداشت