توجه!
میز غذا منتقل شده است به آدرس جدید. برای خواندن این مطلب و شرکت در بحثها روی این لینک کلیک کنید:
«ژله بستنی»
برای دیدن بقیه مطالب مراجعه کنید به http://www.mizeghaza.com
مواد لازم :
پودر ژله : یک بسته
بستنی وانیلی : یک لیوان
طرز تهیه :
درست کردن این دسر بسیار راحت است. همانطور که استحضار دارید، برای درست کردن خود ژله، به یک لیوان آب داغ و یک لیوان آب سرد نیازمندیم. برای درست کردن این دسر ، ابتدا پودر ژله (هر نوع که دوست داشته باشیم) را در یک لیوان آب داغ حل می کنیم. حسابی باید آن را هم زد وگرنه ژله نمی بندد. سپس به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان بستنی وانیلی را می افزاییم. دقت داشته باشید که بستنی را حدود نیم ساعت در هوای اتاق قرار دهید تا کمی باز شود.
بعد از اینکه بستنی را با ژله مخلوط کردید، خوب هم بزنید و در ظرف مورد نظر بریزید. و در یخچال قرار دهید. بعد ای اینکه آماده شد، می توانید با انواع شکلات و یا میوه آن را ترئین نمایید.
برای تهیه این دسر و یا هر نوع ژله می توانید از تکه های میوه درون آن استفاده کنید.
نکته مهم :
هرگز از میوه کیوی درون ژله استفاده نکنید زیرا اجاره نمی دهد ژله ببندد. (شاید به این دلیل که آب می اندازد.)
نوش جان
به قول مهران: ژله بستنی، طعامی است خوش!
سورملینا : دسری است مطبوع !!!
عجب چیز خوشمزه ای به نظر می آید.
زن داداش من بجای بستنی از خامه استفاده می کنه و اتوماتیک دو رنگ هم میشه! چون خامه یه کم ته نشین می شه و ژله شما رو بصورت پفکی می کنه ! یه حالت خیلی جالبی می شه . طرز تهیه ژله با خامه رو ازش می پرسم بهتون میگم.
سورملینا : دستتون درد نکنه !
سلام عزيزم كيوي به خاطره اسيدي بودنشه كه باعث ميشه ژله نبنده اگه دقت كرده باشي براي نرم شدن كباب گوشتها رو تو كيوي ميخوابونن
سورملینا : مرسی به خاطر توضیحاتتون !
اما من توی ژله برشهای نازک کیوی و حتی زردآلو ریختم . هم خوشمزه شده بود هم زود بسته بود . تجربه کنید حتما» میشه دوستان!
من ژله بستنی را با خرد کردن ژله در داخل بستنی درست می کنم خوشمزه می شود امتهان کنید.
علیرضا :
چشم حتما امتحان می کنیم.
[…] کرد و رنگ بنفش شفاف رو درآورد. البته می تونید مثل دسر ژله بستنی ، از یک لیوان بستنی استفاه نمایید. خلاصه از هر راهی که […]
سلام من نازی هستم علاقه مند به انواع دسرها چند وقتی بود دنبال طرز تهیه این دسر بودم بالاخره موفق شدم ازت ممنونم
واقعاً خوشمزست به به !
سلام دوستان عزيز
اگه كمي ژله روي نشاسته آماده شده بريزيد و برشهاي موز يا كيوي هم اضافه كنيد و در يخچال بزاريد ببندد اينم خيلي خوشمزه و مقوي ميشه . امتحان كنيد ضرر نداره
من هم بارهادرست کردمش خیلی خوب میشه ولی هرچی بستنی ابتربشه وکمترازحدمعمول باشه ژله بستنی شمادولایه میشه که خیلی خوشگل میشه
خیلی خوشمزه بود یک بار درست کردم
سلام دوستان اگر داخل پله بستنی تکه های پاستیل میوه ای هم بندازید خیلی خوشگل میشه همون پاستیل هایی که شکل شاه توت یا پرتقال
نوش جان
khastam begam ke az miveye kiwibaraye in nemishe estefade kard chon khasiate asidi dare ba jelly ro miborune….ba tashakor
من هم زله بستنی درست می کنم با این تفاوت که بعد از اضافه کردن بستنی و حل کردن ان یک لیوان اب سرد هم اضافه می کنم. تازه زله بستنی دورنگ هم میشه درست کرد. به این ترتیب که پس از اینکه زله بستنی مثلا با طعم اناناس در یخچال گذاشتیم وخودش را گرفت این بار با طعم توت فرنگی درست میکنیم و روی ان می ریزیم. یا در ظرف بلور درست کنید گه رنگهای زیبای ان معلوم باشد یا در قالبی که ان را برگردانید.
سلام.
به نظر خوشمزه میاد.فردا درست میکنم
سلام
کیوی به خاطر ویتامین c بالایی که داره مانع از بستن ژله می شه.
سلام عزيزم ممنون از آموزش خوبت من مي خواستم دوستم رو به شام دعوت كنم و دنبال يك دسر خوشمزه و شكيل ميگشتم . تشكر
از راهنمایی همه ممنونم