توجه!
میز غذا منتقل شده است به آدرس جدید. برای خواندن این مطلب و شرکت در بحثها روی این لینک کلیک کنید:
«دسر کیک و بستنی»
برای دیدن بقیه مطالب مراجعه کنید به http://www.mizeghaza.com
اولش بگم عده ای از علما معتقدند که ولنتاین رو باید با تقویم جهانی اش برگزار کرد که می شه 14 فوریه ( که امسال مصادف بود با 26 بهمن یعنی دیروز) بعضی ها هم معتقدند که ایرانیها خودشون روز عشق دارند که می شه 29 بهمن. در زمان ایران باستان، تقویم ایرانیها یه جوری بوده که همه ماهها، سی روزی بوده اند. اما در زمان رضاشاه، تقویم خیام دستکاری می شه و پنج روز ( از پنج ماه نیمه دوم سال) رو می برند سر ماه های بهار و تابستان. اسفند هم که 29 روزیه. در ایران باستان، روز عشق، 5 اسفند بوده ولی به خاطر این دستکاری، روز عشق به تقویم ایران باستان می شه 29 بهمن ( با تشکر از آقای سیاوش به خاطر اطلاعاتشون)
اینجا جای این بحث نیست. فقط ما برای اینکه حرمت عشق رو نگه داشته باشیم و به هر دو گروه هم احترام بذاریم، از 26 بهمن تا 29 اسفند رو هفته « وحدت عشق» (!!!) اعلام می کنیم و در این چند روز سعی می کنیم شیرینی و دسر و کیک آموزش بدیم ! ( جالب اینکه هفته «میزغذا»، 4 روزه !!!)
اگه یه بار کیک درست کردید و کیکتون توی قالب خرد شد یا اصلاً خوب هم از توی قالب دراومد، ولی مقداری ازش موند، غصه نخورید. می تونید باهاش یه دسر خوشمزه درست کنید که البته ما یه راهش رو نشون می دیم، شما می تونید ایده بگیرید و به سلیقه خودتون عوضش کنید.
مواد لازم :
کیک خورده نشده !!! از هر نوعی ( کیک زنجبیل و گردو ، کیک گردو و نسکافه ، کیک هریچ ، کیک توت فرنگی خانگی ، یا هر کیکی که شما بلدید. )
ژله یا پودینگ یا دسر کاکائویی آماده
بستنی از هر نوعی که دوست دارید
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفمون کیک رو حسابی خرد می کنیم. من با چنگال به جونش افتادم و حسابی خرد و یکدستش کردم. سپس اونو کف ظرف صاف می کنیم و سعی می کنیم با پشت چنگال فشرده اش کنیم.
من توی چند تا مغازه، پودر دسر کاکائویی دیده ام. اونو طبق دستورش ( با شیر) درست می کنیم. یه کم که از حرارتش کم شد، روی موادمون می ریزیم و توی یخچال می ذاریم تا خودشو ببنده. بعد از حدود نیم ساعت خودشو می گیره ( نه که متکبر باشه ها، منظور اینه که می بنده!) بعد می تونید هر نوع بستنی که دوست دارید روش بریزید. من توی خونه بستنی کیلویی زعفرونی داشتم. بستنی رو روش می ریزیم و روش رو صاف می کینم و می ذاریم دوسه ساعت توی فریزر باشه.
بعد از اون میاریم و تکه می کنیم و نوش جان می نماییم !
نکته1 : می توانید در لابلای هر لایه، گردو، یا هر ماده خوشمزه دیگه بذارید.
نکته 2 : روی دسر رو به سلیقه خودتون تزئین کنید.
نکته 3 : اگر از بستنی برای لایه بالایی استفاده می کنید، حتما بذارید توی فریزر باشه. وگرنه خیلی زود آب می شه و شکل دسرتون رو خراب می کنه
نکته 4 : همونطور که گفته شد، این روش، فقط پیشنهادی بود. من با موادی که توی خونه داشتم این دسر رو درست کردم. می تونید ایده بگیرید و به سلیقه خودتون یه دسر چند طبقه درست کنید.
نوش جان ؛ گوارای وجود !
آفرین به این همه هنر
مرسی از دستور دسرت خیلی اشتها بر انگیزه
ماری
سورملینا : نوش جان ماری جون.
ببخشید اینی که می بنده یعنی چی ؟! مثل بسته شدن جاده است ؟!
خوبه به نظر خوشمزه میاد
نصفه شبی ضعف رفتیم پای پی سی …
بسیار خوش سلیقه و کدبانو هستید …
سورملینا : نظر لطف شماست.
به به چه با سليقه
تو يه قالبي كه بشه بر گردوند هم ميشه درشت كرد اگه ميشه چه جوري از قالب در بياريم
سورملینا : نمی شه اینو برگردوند. چون لایه اول، کیک های خرد شده است. اگه برش گردونیم، نابود می شه !!! بهتره توی ظرفی درست کنیم که آخرش می خوایم ببریمش سر میز.
سلام
من توی دستور کیک زنجبیلی یه سوال کردم کسی جواب نداد امیدوارم اینجا جواب بدن این که گفتین ژله یا پودینگ یا دسر کاکائویی آماده یعنی اماده از بازار بگیریم درست کنیم نمیشه خودمون درست کنیم؟
سورملینا : سلام مریم جون ! می شه خودتون درست کنید. ما راحت ترین راه رو گفتیم. اگه شما خودتون می تونید توی خونه درست کنید، حتما این کار رو بکنید.
[…] دسر کیک و بستنی […]
سلام عزیزممم
عالیه خانومییییییییی ،دست گلت درد نکنههههههههههه
سورملینا : سلام شیما جون. ممنون از لطفت.
سلام من خیلی از کیک بستنی ایده گرفتم .خیلی خیلی ابتکاری بود
من با اجازه شما را لینک کردم .شما اگه دوست داشتید به من سر بزنید
خیلی جالب بود .محشر
عالیه
شکلش ناجور نیست؟
vagean hame chi inja alie weblogeto az jomle makanhayie ke moda behesh sar izanam va kheyli lezat mibaramr
ممنون از محبتتون.
عاليه
درست کردم دیدگاهم را میگم