توجه!
میز غذا منتقل شده است به آدرس جدید. برای خواندن این مطلب و شرکت در بحثها روی این لینک کلیک کنید:
«کبابی حاج عبداله و معما»
برای دیدن بقیه مطالب مراجعه کنید به http://www.mizeghaza.com
هر کی میخواد یه کباب بخوره که راحت از گلوش پائین بره و از لحاظ روانی خیالش راحت باشه که واقعاً داره کباب میخوره من بعضی اوقات اینجا را پیشنهاد میکنم.
یه داستان کوتاهی را براتون تعریف کنم از اونجایی که من همش دنبال رستورانهای مختلف و تست اونها هستم و تعریف این رستوران را خیلی خیلی شنیده بودم دیروز صبح دروغی به برادرم که در ماموریت بود گفتم و اظهار کردم حالا که تو در سفر به سر میبری ما با مامانینا میخواهیم بریم کبابی حاج عبداله از اونجائی که خونۀ ما غرب تهران است و این کبابی در شرق تهران واقع است اصلاً امکان رفتن به این رستوران در وسط هفته نبود و همینطوری به برادرم گفتم اما این غیرممکن ناگهان ممکن شد و دروغی که گفتم راست دراومد البته دروغ نبود یه اذیت کوچولو.
همگی کباب کوبیده خوردیم و منویی نداشت
که مشخص بشه قیمت بقیه کبابها چقدر بود
کوبیده یک سیخ : 1000 تومان.
تمام مشتریانی که وارد مغازه میشدند با یک لیوان دوغ خانگی پذیرایی میشدند.
اگر با دقت به عکس بالا دقت کنید متوجه خواهید شد که چند تا گوسفند را آویزان کرده و گوشتها را تازه تازه استفاده میکند و اینجاست که میگم از لحاظ روانی خیالت راحته که کبابی که داری میخوری گوشت خالص است. و کبابخانه اش از پشت پنجره پیداست . نگاه کنید :
غذاش خوشمزه بود اینو واقعاً میگم. جا هم برای نشستن شاید به اندازه بیست نفر داشت اما مواقعی که خیلی شلوغه مشتری ها فقط غذا را میگیرند و در منزل احتمالاً میل میکنند.
شما که برای اولین بار برین اونجا انگار صاحب مغازه میفهمه که اولین باره که مشتریش شدین. میاد سر میز غذا و کلی پرس و جو در مورد غذا میکنه که آیا واقعاً خوشمزه بود ایرادی اگر کارمون داره بهمون بگین.
معما :
حالا بعد از اینکه غذا را میل کردید و از مغازه حاج عبداله با دل خوش میائین بیرون یه معمای خیلی جالب مطرح میشه. بعد از چند قدم که به سمت بالای خیابون ایران رفتیم دیدیم ای داد بیداد یه کبابی حاج عبداله دیگه که از لحاظ ظاهر شیک تر از قبلی است اونجا قرار داره . حالا میمونی که درست رفتی یا نه .
از مغازه داران اطراف پرس و جو کردیم گفتند هنوز هیچ کس نمیدونه که اولیش کدومه ولی دو تاش هم کیفیت غذاهاشون خوبه البته من اینجا به یک نکته اشاره کنم که کاسب ها بد همدیگر را نمیگن. برای همین از دو نفر از اهالی محل پرس و جو کردیم که هر کدوم دو تا چیز متفاوت گفتند.
اون یکی حاج عبداله آدرسش اینه : خیابان ایران، روبروی کوچۀ گل باقالی.
جواب این معما را هر کی میدونه برای من کامنت بگذاره.
سعيده جون آخه وقتي گوشت كيلويي يازده دوازده تومنه چجوري ميتونن سيخاي به اين گندگي رو 1000 تومن بفروشن؟؟؟
ولي جدي كوچه اي به اسم گل باقالي وجود داره؟؟؟؟؟ :))))) خيلي جالب بود… حالا اين خيابون ايران كجاي تهران هست؟؟؟
سعیده : اطراف خیابان امین حضور میشه من چون جغرافیای شرق تهرانم زیاد خوب نیست فقط میدونم یجوری از بهارستان رفتیم به ایران رسیدیم. و واقعاً سیخی 1000 تومان بود. میگن تا یکی دو ماه پیش سیخی 800 تومان بوده که الان گرون کرده. ما هشت تا سیخ خوردیم باضافه دوغ و نوشابه و ماست موسیر شد 11000 تومان. (البته من ماست نخوردم)
عین این سوهانی های قم می مونه همه شون حاج حسین اصلن! خدا رحمت کنه این حاج حسین سوهانی مگه چند تا پسر داشته آخه؟
سلام عليکم و رحمه الله
سعيده خانم احسنت به شما
ممنون.جاي خوبي يه نظر مي رسه.حتما بايد يه سر برم
مي گم يواش يواش داري رو دست عليرضا خان بلند مي شيا خوب رستوران گردي مي کني بابا جان.
احمد جان انگار اين خانوما خوب به خودشون حال مي دناااا انگار نه انگار که ما مردا هم دور ميزيم.
سعیده : من رستوران گردی را از شش سال پیش شروع کردم. اما به علت اینکه زیاد اشتها به خوردن ندارم دوستام زیاد پایه نیستند با آدمی که میره رستوران و نمیخوره هم غذا بشن برای همین یه مدتی بود که دیگه ترک رستوران گردی کردم و بعد از پیوستن به این وبلاگ دوباره شروع کردم به کند و کاو در مورد رستورانهای مختلف.
من فکر نکنم به اندازه علیرضا خان بتونم ماهر بشم.
سلام بر سعيده خانم
جسارت نشه قصد توهين ندارم اين نظر شخصيه منه مؤافقا و مخالفه اعلام کنن نظر من اينه که:
سعيده خانوم گل کلا خانوما در مؤقعيت شناسي جغرافيايي و تعيين مسير،شهر شناسي ضعيفند اين مسأله اصلا به شرق و غرب تهران ربطي نداره و محدود به شما نمي شه من با هرچي خانوم سره کار داشتم همين مشکل حضرتعالي رو داشتند.بازم معذرتاااااا تو رو خدا از من ناراحت نشيد خوب؟
سعیده جون دستت درد نکنه که کباب خوردی !!! در مورد معمات، چند تا فرضیه وجود داره :
1. شاید همونطور که خودت گفتی، این مطمئنه به خاطر اینکه گوشت ها رو می بینی !
2. شاید هم یارو گوشتها رو واسه رد گم کنی گذاشته !
3 . شاید اون یکی هم گوشت آویزون کرده باشه !
4. شاید هر دو تا به خاطر رقابت با همدیگه، کیفیتشون خوب باشه !
5. شاید هر دو تا اصل باشن !
6. شاید هر دو تا فرعی باشن و یکی دیگه اصلی باشه که بعداً پیدا بشه !
7 . شاید …
سعیده : سورملینا جان خیلی خوشحالم از اینکه بعد از چهار روز تونستم غذا بخورم و اونم با مزۀ خوشمزۀ کباب حاج عبداله.
اون یکی هم گوشت آویزون کرده بود
همون اوليه روبروي كوچه اصله آدرسش هم چون يكطرفه است از داخل خيابان امين حضور بايد وارد خيابان ايران بشي حدود 500 متر جلورفتي دست راست وكيفيتش هم واقعا عاليه بعلاوه كه قيمتش هم منصفانه است و به خاطر همين انصافش خيلي مشتري داره تو آشناها بعضيا غذاي بيرون نميخورن اما درمورد حاج عبداله استثناميگذارند
سلام آرش خان. ببینین خیابان ایران یکطرفه است و اولین کبابی حاج عبداله همینی است که من رفتم و اونی که روبروی کوچه بود دومی به حساب می آمد حالا همون اولیه است یا اونی که روبروی کوچه است ؟
راستی ! می دونید چرا سعیده اینهمه انرزی صرف «رستوران گردی» می کنند؟ آخه :
آخر رستوران گردی ، « مدیر شدن » است !!!
هورا هورا پس من هم پست میگیرم و مدیر میشم خوشحالم
رامين خان؟
سلام
اين احمد آقاي گل گلاب امروز واقعا شده ميوة ناياب. يه کم مشکوک ميزنه بابا جانا؟مي دوني کجاست؟مواظبش هستي بابا؟وقتي بعضي از دوستان نيستن جاي خاليشون بد جوري حس ميشه.
درود بر حاج صادق گل! حق با شماست! احمد پیداش نیست. یقین رفته داره به topolnevesht برسه. رفته نیرو هم گرفته، امیرحسین نامی، اونم نیروی متخصص و زبده! احتمالاً می خواد رو دست میز غذا بلند شه. فکر کرده. اهن!!
سلام، اولین بار است که وبلاگ شما را می خوانم و کامنت میگذارم. با وبلاگ شما از طریق وبلاگ دوست خوبم فهیمه خضر حیدری آشنا شدم. من هم مثل شما همیشه رستوران های جدید را امتحان می کنم و تازگی ها در این کار آنقدر حرفه ای شده ام که فقط کافی است نگاه به رستوران یا کافی شاپ مورد نظر بیندازم تا بفهمم خوب است یا نه، به قول معروف کار نیکو کردن از پر کردن است. حتما این کبابی که شما توصیه کردید را با اینکه خیلی دور است اما امتحان می کنم چون پیدا است که صاحب نظر هستید. 🙂
شنیده های ما حاکی از آن است که آن رستوران که جنب فیاض بخش است ورژن اصلی قضیه می باشد، برادر جان.
من خیابون ایران به دنیا اومدم و تا ۲۵ سالگی خیابون ایران زندگی می کردم. وقتی دبستان می رفتیم کبابی حاج عبدالله فقط اونی بود که شما توش غذا خوردین ولی بعدا (فکر کنم ۱۰، ۱۲ سالی می شه۹) اون یکی کبابی رو به روی کوچه گل محمدی (گل باقالی؟؟) باز شد و نوشت شعبه ای ندارد! ما فکر کردیم نقل مکان کردند ولی بعد از چندوقت اونایی که کنار کوچه فیاض بخش بودند نوشتند: اصلی. من یک بار از اون که کنار کوچه فیاض بخشه (و قدیمی تر بود) پرسیدم که قضیه چیه؟ اون طور که یادم می یاد گفتش که این دو دسته باهم برادر زاده هستند و وقتی که پدرشون (و عموی اونایی که رفتن بالاتر مغازه زدند) فوت می کنه بردار زاده ها جدا می شند و می رند اون یکی کبابی رو راه می اندازند.
ما بیشتر از اونی که سر کوچه گل محمدی هستش کباب می خریدیم چون نزدیک تر بود به خونه مون. من خودم فرق غذای خوب و بد رو خیلی نمی فهمم به خاطر همین به نظر من فرقی باهم نداشتند ولی فکر کنم که مادرم اینا هم نظرشون اینه که کیفیتشون باهم خیلی فرق نمی کنه.
بنابر این جواب معماتون به نظرم اینه که از نظر جا اصلی اش اونه که شما رفتین و از نظر کارکنان جفتشون از یه ریشه هستند.
ولی چقدر گرون کرده، یادمها سیخی دویست تومن بود بعد شد سیصد چهارصد تومن!
سعیده : وای مرسی از توضیحات کاملتون
من از وقتي رامين تو خونه كباب كوبيده درست ميكنه ديگه اصلا كباب كوبيده بيرون رو دوست ندارم. اما ممنون از معرفيت.
سلام به همه شکموها
منم نصفه عمرم خیابون ایران گذشته.
الانم که بهارستانیم.
نمیدونم چند بار ولی حداقل 50 بار تو این دوتا کبابی غذا خوردم و 100 بار هم بردم خونه.
به نظرم کبابی جفتشون تو تهران تکه.
از بس که گوشت خالص استفاده میکنن ، هنوز چنگال نزدی از تردی خورد میشه.
وای هوس کردم… گمونم امروز باید کباب حاج عبدالله بخورم
این لینک هم بدردتون میخوره:
http://www.hamshahrionline.ir/newspaper-arch/vijenam/mahal/1384/Mahele12/841003/ahval.htm#s6834
سعیده : ممنونم از توضیحات کاملتون و ممنون از بابت لینکی که فرستادین. جالب بود.
سلام دوستان منکه خیلی کباب دوست دارم وچندین باری هم درست کردم ولی یکبار سفت شد …یکبار هم سوخت …یک بار دیگه اصلا نمیشد خورد خلاصه از خیر کباب گذشتم البته کوبیده را میگم آخه من خودم خیلی کباب کوبیده دوست دارم واگر چنانچه هوس کنم مجبور هستم ( با سه ساعت رانندگی به واشنگن اونجا بتوانم کباب کوبیده بخورم ) البته یکبار یادم میاد که از واشنگن داشتیم برمیگشتم وسط راه من همچنین هوس کباب کرده بودم که داشتم می مردم از گرسنگی وهمسرم هرچی میگفت بریم این رستوران های وسط راه یک چیزی بخور میگفتم نه من هوس چلو کباب کردم هیچی نمی خوام اون طفلک هم میگفت بر گردم بریم تو ناهارت را اونجا بخور دوباره بر میگردیم …..من میگفتم نه همین الان میخوام ….. نمی تونم تا یک ساعت نیم دیگه صبر کنم……نمی دانم چرا اینجوری شده بودم اینو هم بگم من اصلا آدم شکمویی هم نیستم وببین چی میشه که دیگه هوس میگنم برای همین بود که همسرم تعجب کرده بود….. خلاصه نه بیرون غذا خوردم نه وقتی رسیدم خونه آخه یک دل دردی گرفته بودم که بیا وببین …… نمی دانم از رستوران های اینجا هم لجم میگیره همش یا مرغ است یا برگر …این هم شد غذای اینها ..حالا اگر دستور پخت کباب کوبیده را به من هم بدهید من سعی میکنم توی خانه درست کنم مرسی بای
علیرضا:
سلام مرجان خانم
سورملینا خانم قبلاً دستور تهیه کباب خانگی رو سایت قرار دادند. به لینک زیر مراجعه کنید و یا روی سایت ما کلمه کباب رو جستجو کنید . مطالب زیادی هست.
مرسی علیرضا جان رفتم سیو کردم که بعدا درست کنم
در سید خندان هم چنین کبابی هست کمی بالاتر از پل دست راست. مغازه کوچکی است اما غذاش خوبه
سلام ، مرسي از وبلاگ خوبتون ، من اهل همين محله خيابان ايران هستم.
در مورد كبابي حاج عبدالله بايد بگم كه اولين كبابي همونيه كه شما رفتين ، ولي الان كيفيت و البته قيمت كبابي حاج عبدالله كه بالاتر واقع شده(روبروي خيابان گل محمدي) بهتره ، ما كه چندين ساله مشتري اون هستيم ، پيشنهاد مي كنم اونو امتحان كنيد.
آدرسش هم از ميدان بهارستان خيلي سر راسته، بايد بپيچين داخل خياباني كه از پشت مسجد سپهسالار و مجلس رد ميشه،انتهاي اين خيابان ميره به سمت بالا ، سمت راستتون اولين خيابان همون گل محمديه كه انتهاش ميخوره به خيابان ايران و كبابي حاج عبدالله…
خوش بگذره
سلام
کبابی اصلی همون شعبه پایینی بود ولی از وقتی اینا دوتا شدن
آشپزشون رفت مغازه بالایی!!!
(حال پیدا کنید پرتغال فروش را)
اون مصاحبه همشهری رو هم که خوندی از مغازه بالایی و آشپزش مصاحبه کرده
من خودم بچه خیابون ایرانم و الانم همونجا ساکن هستیم
ولی فکر نمیکنم موضوع مهمی باشه
مهم کیفیت غذاست
دو تا مغازه از يه نفر بودند يا اينكه آدما اشتباه مي كنن اين دو تا يه مغازه اند و در يك جا هم هست .باي
رلستشو بگم که با هم شریک بودند اما اون یکی که روبروکوچه گلمحمدی ولوکس تره شاگرد حاج عبدالله خدابیامرز بوده ساختمان اصلی که80 سال پیش کبابی بوده همان جایی که شما غذا خوردید که بعد از فوت حاج عبدالله به تنها ورثه اش یعنی همسرش رسید وفروخته شد حالا از حق نگذریم کبابی شعبه ندارد تقریبا اصلی تره ومشتریاش از همه جای تهران هستند در ضمن به همه جای تهران هم سرویس داره حلیم ماه رمضونشم حرف نداره مواظب باشید اشتباه نرید که سرتون کلاه نره ادرس بهتر خ ایران بین بانک ملت ودبیرستان علوی