توجه!
میز غذا منتقل شده است به آدرس جدید. برای خواندن این مطلب و شرکت در بحثها روی این لینک کلیک کنید:
«اسلایس ژله شیر»
برای دیدن بقیه مطالب مراجعه کنید به http://www.mizeghaza.com
با تشکر از دوست عزیزم « نهضت ».
کسانی که طعم شیر دوست دارند، حتما این دسر رو درست کنند. این دسر به صورت دو طبقه درست می شه و در آخر برش می خوره. ولی به نظر من بهتره اونو به تعداد نفرات در گیلاس تهیه نمایید. البته اگه تعداد نفراتتون زیاده، همون بهتر که در یک ظرف بزرگ تهیه بشه و برش بخوره.
مواد لازم برای طبقه اول :
پودرژله آماده : یک بسته از هر نوعی که دوست دارید. ( من از ژله انگور استفاده کردم.)
شیر : یک لیوان
مواد لازم برای طبقه دوم :
شیر : یک لیوان
خامه : 100 گرم
شکر : نصف لیوان
پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل و خلال پسته : به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژله آماده رو با یه لیوان آب داغ مخلوط کرده تا حسابی حل بشه. به جای یه لیوان آب سرد، یه لیوان شیر می ریزیم. با این کار رنگ ژله، مات می شه. می شه از همون آب هم استفاده کرد و رنگ بنفش شفاف رو درآورد. البته می تونید مثل دسر ژله بستنی ، از یک لیوان بستنی استفاه نمایید. خلاصه از هر راهی که درست کردید، توی ظرف مورد نظر بریزید. ( گیلاس یا ظرف بزرگ)ظرف رو توی یخچال بگذارید تا خودشو بگیره.
برای تهیه مواد طبقه دوم، شیر رو توی ظرف می ریزیم و می ذاریم روی حرارت. سپس شکر و پودر ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا اینها توی شیر حل بشن. مواظب باشید ته نگیره و سر نره. روی سر باشین تا یه کم غلیظ بشه. غلیظ که شد، سه چهار قاشق از مواد رو توی یه کاسه کوچیک می ریزیم و می ذاریم کمی خنک بشه. سپس خامه رو توش می ریزیم و هم می زنیم. سپس کم کم به مواد روی حرات اضافه می کنیم. مایه بعد از مدتی مقداری کشدارمی شه. زیر حرارت رو خاموش میکنم. خلال پسته و پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم. اجازه می دیم قدری خنک بشه. چیزی درحدود بیست دقیقه. نباید وقتی که داغه ، اینو روی ژله بریزیم. چون باعث آب شدن ژله می شه. وقتی خنک شد، اونو روی ژله می ریزیم و دوباره توی یخچال می ذاریم تا سفت بشه.
وقتی خودشو گرفت، اونو با یک چاقوی تیز برش می زنیم و به ظرف اصلی منتقل می کنیم.
نکته مهم:
برش زدن این دسر یه کم مشکله. از اون نظر که چون لایه اول، ژله است، سخت می شه اسلایس ها رو از ظرف بیرون آورد. به نظر من اگه توی همون گیلاس درست بشه، بهتره. هر طور خودتون صلاح می دونید.
لینک های مرتبط :
نوش جان ؛ گوارای وجود !
سورملينا جونم ژلاتين رو تو بقالي ها ميفروشن يا بايد بريم از لوازم شيريني پزي بخريم؟؟؟
سورملینا: راستش من از لوازم شیرینی فروشی خریدم. بقالی ها رو امتحان نکرده ام.
سلام
عجب دسر خوشمزه ای من که دلم آب افتاد
باید واقعا خوشمزه باشه
دست گلتون درد نکنه
سورملینا : سلام فائزه جون. لطف داری.
راستی چرا دیگه پستهای برتر رو نمیزارید
سلام من مريم هستم. بايد بگم شما خيلي هنرمند هستيد و غذاها و دسرهاي خوبي هم بلديد. اما من يه مشكلي پيدا كردم از وقتي باردار شدم حالم از بوي غذاهايي پياز داغ داره بد جوري بد ميشه فقط ميتونم دمي سبزي يا دمي شويد يا عدس پلو كه بوي پياز نداره درست كنم. يعني خورش بكلي تعطيل شده . خيلي از اين بابت ناراحتم بيشتر براي همسرم . نمي دونم چي بايد درست كنم. البته اون ميگه كه غذاي حاضري ميخوره مثل نون و پنير و تخم و مرغ و .. از اينجور چيزا اما نميشه كه همش از اينجور غذاها خورد. لطفا اگه غذاي دمي ديگه اي رو بلديد به من هم طرز پختش رو بگيد. غذاهايي كه بوي خيلي تندي نداره كه زن باردار حالش بد بشه . در ضمن همسر من تا حالا غذاي حاضري نخورده فكر كنم يك روز بخوره سر و صداش در بياد چون خيلي هم شكمو هستش! واقعا اين موضوع برام شده يك معضل!!!
سورملینا: سلام مریم جون. امیدوارم به سلامتی نی نی کوچولو رو به دنیا بیاری. من شنیده ام توی بازار پیازداغ به صورت خشک فروخته می شه. فکر نکنم موقع تفت، بوش خیلی تند باشه. به امتحانش می ارزه. حتی جاهایی که سبزی رو پاک و خرد می کنند، هم پیازداغ رو درست می کنند. درضمن می تونید یه برنامه ریزی غذایی داشته باشید. یه سری به آرشیو این وبلاگ و وبلاگ ها و سایت های دیگه آشپزی بزنید. حتما غذاهای دیگه ای رو پیدا می کنید. ماه های اول اینجوریه. در هنگام پخت غذا می تونید پنجره آشپزخونه رو بازبگذارید و از اسپری های خوشبو کننده با بوهای ملایم استفاده کنید. این حالت شما هم زودگذره. بعدش بهترین کار اینه که خود آقای همسر دست به کار بشن و کمی کمک کنند. که نه ایشون گرسنه بمونه، نه شما استرس داشته باشید.
چرا میلرزی؟ نترس ژله، اومدم پنیر بخورم 😉
اوووووووووووووووومممممممممم
سلام عزیزممممم
واااااااااای عجب دسر عالییییییییییی،دلم خواست بد جوررررررررررر،دست گلت درد نکنه
سورمینا : سلام شیما جون. لطف داری عزیزم.
ماکه خوردیم خیلی خوشمز ه بود .
منم خوردم عالي بود يه جوريه ادم نه سير ميشه نه مزه انچناني داره
سورمیلنا : ما که نفهمیدیم آخر ، بالاخره خوب بود، یا مزه آنچنانی نداشت ؟؟؟!!!
سلام لطفاً راهي براي برش دادن ژله بيان كنيد.
منظورم اين است كه اگر بخواهيم از توي يك قالب ژله شكل در بياوريم(مثلاً يك هرم) چگونه مي توانيم ژله را برش بزنيم؟
لطفاً هر چه سريعتر پاسخ مرا بدهيد .
براي يك مسابقه نياز به انجام اين كار دارم.
با تشكر
mer30 dostam mahshar bod…..