توجه!
میز غذا منتقل شده است به آدرس جدید. برای خواندن این مطلب و شرکت در بحثها روی این لینک کلیک کنید:
«چیپس به شکل گل»
برای دیدن بقیه مطالب مراجعه کنید به http://www.mizeghaza.com
یه تزئین خیلی ساده و بدون احتیاج به ابزار پیچیده. فقط حوصله و دقت می خواد.
کسانی که قبلا گلسازی کار کرده اند، راحت تر می تونند این کار رو انجام بدن. اونهایی هم که کار نکرده اند، ناامید نشن. چون سخت نیست که نشه انجامش داد.
مواد لازم :
سیب زمینی
چاقوی تیز
خلال دندون
طرز تهیه :
سیب زمینی رو پوست می گیریم و شروع می کنیم لایه های خیلی نازک ازش جدا می کنیم. اینها در حقیقت گلبرگهای گل هستند. باید خیلی نازک باشند. خیلی خیلی. به طوری که همون لحظه اگه لوله اش کردیم، نشکنه. این خیلی مهمه. با چند بار تمرین موفق می شین.
سپس این برش ها رو توی یه کاسه آب می ذاریم که یکی دو ساعت بمونه و نرم تر بشه.
بعدش برش ها رو روی دستمال کاغذی می اندازیم و خشک می کنیم و شروع می کنیم به گل سازی !
برای وسط گل، یکی از گلبرگها رو کامل، لوله می کنیم.
بقیه گلبرگها رو به ترتیب می چینیم. به طوری که شکل گل درست بشه.
سپس به وسیله دو عدد خلال دندون گلبرگها رو در جای خودشون ثابت می کنیم.
روغن رو داغ می کنیم و در یک ظرف گود، گل رو با دقت سرخ می کنیم. قبلش اضافه های خلال دندون ها رو می بریم. مثلا در حد دو سه میلیمتر می ذاریم بیرون باشه. حالا گل رو سرخ می کنیم.
از این گل می تونید برای تزیین انواع سالادها، برنج ها یا هر خوردنی دیگه ای استفاده کنید.
نکته :
می تونید قبل از اینکه سرخش کنید، بهش پودر سیر یا فلفل بزنید و طعم دارش کنید.
نوش جان ؛ گوارای وجود !
سورملينا جونم تو هر روز يكي از هنرهاتو رو بكنا!!!
ببين يه پيشنهاد داشتم البته نميدونم كه به درد ميخوره يا نه… ولي ما كه بچه بوديم مامانم بعضي وقتها خودش برامون تو خونه چيپس درست ميكرد بعد براي اينكه سيب زمينيش حسابي نازك بشه با بادمجون پوست كن لايه لايه ازش ميبريد… به نظرم از كار كردن با چاقو راحتتر باشه و به درد گل تو هم بخوره
سلام فینیگیل جونم. لطف داری. با بادنجون پوست کن امتحان نکرده ام. حتما این کار رو می کنم. مرسی عزیزم.
مرسي و خسته نباشين . شما خوشمزه ترين وبلاگ را دارين 😉 🙂
نظر لطف شماست.
سلام
واقعا زیباست ممنون عزیزم
سلام Nazooo جونم. لطف داری عزیزم.
فقط مواظب خلال دندونا باشید که کار دستتون نده
چون موقع خوردن اگه یادتون بره دربیارید……..
آره واقعاً….
چه ایده ماهی.
خیلی جالب بود .مرسی زیاد.
قابل شما رو نداره.
به به سورملینا خانم من از کار های شما خیلی ایده می گیرم .مرسی از این همه سلیقه.
رویا جون شما که خودتون استادید.
خیلی جالب بود دستت درد نکنه
مرس عزیرم ندیدمت ولی حتما خیلی گلی خیلی خوشگل بود
سلام دست گلت درد نکنه
خواهش مي كنم. قابل نداره.
سلام دوست عزیزم عروسی من یکماه و نیم دیگه است، و واقعن از دستور پخت های زیبای شما استفاده می کنم و مطمئنم که در آینده نزدیک حسابی ازشون استفاده می کنم . به نظرم این گل سیب زمینی زیبا برای تزئیین روی قیمه هم خیلی جالب می شه take care
وای خدا چه خوشگله و اشتها آور
نوش جان عزیزم.
عالی بود
salam mamnun az matalebe va salighe aalitun, mishe tarze pokhte akbarjuje ro ham benevisid?mamnun misham
خیلی عالی بود من که خیلی خوشم اومد فقط یه سوال گل باید توی روغن شناور باشه یا اشکالی نداره اگه به تاوه بچسبه؟
بايد شناور باشه تا بهتر سرخ بشه.
سیب زمینی که من استفاده کردم یه مدتی مونده بود خودش نرم شده بود اما وقتی توی آب گذاشتم بدترسفت شد نتونستم درسش کنم فکرمیکنم اگه همونجوری درست میکردم بهتربود.خوبه دوستان اینجوری هم امتحانش کنن!
محشر بود خیلی ذوق کردم
merc az eedatoon… taze age golbarghasham bishtar bashe golemoon bozorgtar mishe… bazam az in eedeha behemoon begin..
سلام واقعا ممنون خیلی وبلاگ خوبی دارین با دسرهای خوشمزه
خیلی جالب بود خوشم آمد
سلام ،
خیلی جالب وزیبا بود برای تزئین مرغ سوخاری هم خوب میشه .