توجه!
میز غذا منتقل شده است به آدرس جدید. برای خواندن این مطلب و شرکت در بحثها روی این لینک کلیک کنید:
«سوپ جو بلغور با شیر»
برای دیدن بقیه مطالب مراجعه کنید به http://www.mizeghaza.com
بچه ها تاکید میکنیم برای یکبار هم که شده این سوپ را امتحان کنید پشیمون نمیشین.
مواد لازم :
جو بلغور : یک لیوان
هویج : 4 عدد متوسط
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
قارچ : 250 گرم
قلم : یک عدد یا اگر در دسترس نبود عصاره گاو یا گوسفند : دو عدد
پیاز : یک عدد بزرگ
فلفل و نمک : به میزان لازم
کره : 100 گرم
شیر : یک لیتر
گشنیز و جعفری : از هر کدام 100 گرم
طرز تهیه :
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید . هویج و سیب زمینی را با رنده درشت رنده کرده و به همراه جو بلغور به پیاز اضافه میکنیم کمی که در روغن تفت دادیم آب قلم را به آن میریزیم (اگر قلم در دسترس نبود میتوانید آب به مواد اضافه کنید و دو عدد عصاره گوسفند یا گاو را به آن اضافه کنید) در قابلمه را میگذارید تا مواد بپزد . بعد از اینکه مواد کمی پخت ، فلفل و نمک را به آن اضافه میکنیم و کره و قارچ را با هم اضافه میکنیم کره که در سوپ حل شد سبزی آن را میریزیم و بعد شیر را ریخته به محض اینکه شیر را اضافه کردیم اینقدر هم میزنیم تا جایئکه احساس کردید سوپ شما جا افتاده است یعنی سوپ مقداری لعاب دارد یا اینکه سفت میشود .
سوپ شما آماده است .
وای چه خوشمزه !
به به… من كه عاشق سوپ هايي هستم كه تو درست مي كني و طرز تهيه اش رو مي ذاري. واقعا خوشمزه است. دست گلت درد نكنه.
واقعاً خوشمزست دستت درد نکنه
سعیده : نوش جان
ummm ba ablimoye taze mahshar mishe.dastet dard nakone
این سوپ واقعآ خوشمزه است من همینطور درست می کنم منهای قارج.مرسی دوست عزیز
من هم عاشق سوپم اونم همچین سوپی … غلیظ سفید با جو… یعنی حرف نداره!
منظور از بلغور جو همون جو پوست گرفته است یا یایه چیزه دیگه؟
سعيده جون ضمن تشكر از سوپ خوبت اگر نخود فرنگي البته من كنسرو اضافه مي كنم با ذرت را هم اضافه كني خيلي خوشمزه و هم خوشگل مي شه اون را هم امتحان كنيد پشيمان نمي شويدمن البته يك دانه قرص سبزيجات مي ريختم به جاي سبزي تازه كه اگه سبزي دم دست نباشه با قرصش هم خوب ميشه.
این سوپ واقعا خوشمزه است من قبل از سرو کردن داخل این سوپ کمی خامه میریزیم که خیلی خوشمزه اش میکنه
کسی نبود به من بگه منظور از بلغور جو همون جو پوست گرفته است یا یایه چیزه دیگه؟
این جوری که نمیشه!
خیلی ممنون که جواب ندادین
سعیده : سلام ببخشید از اینکه جواب ندادم چند روزی بود که مسافرت بودم . فقط همینقدر میدانم که جو پوست گرفته شده نیست . جو پوست گرفته درشت تر است ولی بلغور جو یه حالت خورد شده دارد مثل غذای جوجه خیلی خرد شده و پختنش هم بیشتر زمان میبرد .
خيلي عالي بود
سلام ممنون سوپ یک غذای دلچسب لطفا نظرتان را در مورد من کیستم والگوی دردناک را بنویسد ممنون میشم
سلام عالی بود چون سوپ دوست دارم شادباشی
میشه از جوی ÷رک استفاده کرد؟
من از مدتها قبل قصد داشتم این سوپ رو درست کنم تا اینکه مریض شدم وبالاخره موفق شدم درستش کنم!!!
خیلی خوب بود:)
ممنون